Remete-csurgó felújítási program - 2014

Rólunk írták - A CivilSegéd Közhasznú Alapítvány, az Ifjúsági Unió Szekszárd, a Tolna Megyei Természetbarát Szövetség és a Rotary Club azt a nemes célt tűzték ki maguk elé, hogy környezetbe illő térbeni építkezéssel, a hely eredetei kulturális, történelmi és vallási értékeinek megőrzésével egyúj kiránduló helyet hozznak létre a Remete-csurgó felújításával. 

Civil összefogással újulhat meg a Remete-csurgó - 2014

Rólunk írták - Az Országos Kéktúra útvonal egyik pihenőhelye jelenleg meglehetősen elhanyagolt állapotban van. A Remete-csurgó felújítását szervezi a CivilSegéd Alapítvány, a Tolna Megyei Természetbarát Szövetség, az Ifjúsági Unió Szekszárd és a Rotary Club Szekszárd más civil szervezetekkel összefogva.

Példátlan összefogás a Remete-csurgóért - 2014

Rólunk írták - Kiváló ütemben halad a város egykori ékkövének, a Kápolna téri Remete-csurgónak a felújítása. A beruházásról, amely a CivilSegéd Közhasznú Alapítvány, az Ifjúsági Unió Szekszárd, a Tolna Megyei Természetbarát Szövetség, valamint a Rotary Club kezdeményezésében valósul meg, Kovács Józsefnét, az Alsóvárosi Római Katolikus Közhasznú Egyesület vezetőjét kérdeztük.

Adományokból újítják fel a szekszárdi Remete-csurgót - 2014

Rólunk írták - Azt a nemes célt tűzte ki maga elé a CivilSegéd Közhasznú Alapítvány, az Ifjúsági Unió Szekszárd, a Tolna Megyei Természetbarát Szövetség és a Rotary Club, hogy környezetbe illő térbeni építkezéssel, a hely eredeti kulturális, történelmiés vallási értékeinek megőrzésvel egy új kiránduló helyet hozzanak létre a Remete-csurgó felújításával. 

 

 

Civilsegéd Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18277810117
Jogi forma: Alapítvány
Székhely: 7100 Szekszárd, Széchenyi utca 32.
Fő tevékenység: 9499. M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység

E-mail: info@civilseged.hu

www.civilseged.hu

JoomShaper